top of page
Geboorte- en trouwkaarten

Een stoer en speels geboortekaartje
Persoonlijk en naar jullie idee

Leuk voor de kinderkamer!  Omdat ik graag het gehele vlak vul met de tekening is de afbeelding ook zeer geschikt als poster.

 
Kennismaking

 Tijdens dit vrijblijvende gesprek vraag ik naar jullie wensen en ideeën.
 

We bespreken de voorstelling die op de kaart komt te staan, de tekst, het formaat en de gewenste papiersoort.

Nog geen idee wat je wil? Geen probleem, ik denk graag mee!
 

Na afloop stuur ik een mail met uitgewerkt voorstel over het idee en de bijbehorende kosten.

Ontwerp

Bij akkoord stuur ik binnen 3 weken een digitale conceptversie. Dit is het moment van correctieronde 1. Jullie kunnen aangeven wat jullie wel en niet mooi vinden, op basis hiervan

maak ik het definitieve ontwerp.

Wanneer dit volledig naar wens is ontvangen jullie thuis een hard copy proefdruk met bijpassende envelop. Komen er daar nog zaken naar voren die aangepast of toegevoegd dienen te worden, pas ik deze aan. 

In het geval van een geboortekaart, ontvangen jullie het definitieve ontwerp digitaal wanneer de baby geboren is. Bij akkoord worden de kaarten binnen twee werkdagen gedrukt en verzonden.

Drukwerk

Nadat we tijdens de kennismaking de mogelijkheden van het drukwerk hebben besproken, zorg ik dat de hard copy proefdruk en de definitieve kaarten bij jullie thuis bezorgd worden.

De kosten van het drukwerk en de enveloppen worden een op een doorberekend. Dit hangt af van de wensen en het aantal kaarten. 

Voor het uit handen nemen van het drukwerk hanteer ik een vaste prijs van 25 euro.

Wil je liever zelf het contact onderhouden met een drukker?  Dat kan ook. Dan stuur ik het definitieve digitale ontwerp toe.

Prijzen

Ontwerp geboortekaart of trouwkaart (incl. proefdruk): €225,-

Om je een beeld te geven van de totale kosten inclusief drukken: voor 100 kaarten kom je (afhankelijk van papiersoort en grootte) op een prijs van 300 - 350 euro. Dit is inclusief het laten drukken en bijpassende enveloppen. 

"Mileen heeft voor ons het geboortekaartje gemaakt van onze dochter Cato. Ze heeft precies in beeld kunnen brengen wat wij voor ogen hadden. Door regelmatige afstemming is het geboortekaartje precies geworden wat wij gehoopt hadden, maar dan nog mooier!"
bottom of page